Min agenda


Sitter här med årets kalender och njuter. Den är tom och jag funderar på året, vad vill jag fylla det med och vad klarar jag mig utan ??!!??
Det första som slår mig är att jag har inte varit inlagd på psyk sedan januari 2014 och det känns så bra. Jag blir sakta bättre, depressionen är på väg att klinga ut, jag hoppas den håller sig borta länge. Enligt statistiken så löper jag >90% risk att återinsjukna. Jag håller tummarna att jag med hjälp av läkemedel och terapi slipper bli så där farligt deprimerad "nästa" gång. Det är ju tyvärr en sjukdom som kan ha dödlig utgång.
Nu när jag mår bättre än på länge så vill jag fylla 2016 med så mycket positiva saker som möjligt. Jag vill ut i skogen och vandra mer, jag vill skratta mer och jag vill att familjen hittar på roliga saker tillsammans. 
Det är med andra ord dags att låta det gamla, negativa och sjuka förpassas till min historia och låta 2016 bli mitt år :) :)
Hur ser din kalender ut ??!!??Kramisar


Kommentarer
Postat av: S

Den enda kalender jag har är den i mobilen ;) Bryr mig egentligen inte så mycket om nyår, det är ett nytt år varje dag. Men det kan vara skönt ibland att minnas milstolpar, som att jag inte varit inlagd på psyk sedan 2013, jag som sprang där jämt förut. Så nu hoppas jag på att få ännu bättre ordning på medicinerna och bli ännu mer stabil, så jag kan umgås med familj och vänner, det bästa jag vet.

Kram!

Svar: Jag är barnsligt förtjust i nyår, ny kalender. Men som många andra börjar jag ofta nytt liv på måndagar året om i tron att jag ska gå ner i vikt, bli mer effektiv och lyckligare....Att jag aldrig lär mig ;) ;)
Kram
Cecilia Hansen

2016-01-04 @ 21:02:36
URL: http://ord2.wordpress.com
Postat av: Allt oviktigt

Härligt det låter att det finns så mycket du ser fram emot och vill!

Svar: Jag vill så gärna att 2016 blir mitt år...
Cecilia Hansen

2016-01-05 @ 09:31:18
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se/
Postat av: Polly Svensson

Det låter helt kanon. Nya tag och nya möjligheter. Kram

Svar: Japp, nu är det full fokus framåt :) kram
Cecilia Hansen

2016-01-05 @ 10:04:12
URL: http://pollysvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0