Måttlighet
Mitt ledord framöver ska vara måttlighet, jag vill lära mig att vara lagom. Det låter enkelt men det är det verkligen inte. Jag ska försöka att gå ner i vikt just nu och det är ju inte så svårt, bara att äta mindre och röra på sig mer. Men jag har en tendens att äta för lite och röra mig för mycket och när jag väl nått min målvikt då blir det tvärtom, då äter jag för mycket igen och rör mig för lite.....
Då förstår ni säkert att jag pendlar ganska rejält i vikt. Jag är trött på det och ska nu försöka att få ett stopp på det och hamna nånstans mellan storlek 36-44 och hålla mig där.
Steg 1 är att sluta med godis, fika på vardagar. Får unna mig detta på helgen. Problemet blir då att jag har svårt att unna mig det här lilla extra för då tycker jag att jag förstört allt, då kan jag lika gärna fortsätta att äta onyttligt.
Hur får man bort Allt-eller-Inget tänkandet ??!!??
Några bra tips hur jag ska göra för att lyckas ??!!??
 
 
 
Kramisar
 
 

Kommentarer
Postat av: Allt oviktigt

Har nog tyvärr inga tips att ge bortsett från att låta viktnedgången ta tid. Inbillar mig att det är svårare att behålla en viktnedgång om det har gått för fort.Att sluta helt med godis skulle vara otänkbart för mig så jag skulle aldrig kunna tänka allt eller inget=)

Svar: Jag hoppas att jag klarar att skynda långsamt, går bra än så länge :)
Cecilia Hansen

2016-01-16 @ 16:09:09
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0