Mat och potatis

Hur svårt kan det vara att ta det lugnt och göra ingenting ??!!??Just nu sitter jag i soffan och är skitstressad över maten jag ska laga idag. Låter jättelöjligt, men sån här är jag. Jag har så svårt att ta det lugnt när jag har ett "måste" framför mig. Jag kan inte slappna av innan allt är gjort. Och eftersom det oftast finns något jag borde göra så är jag ofta stressad på insidan. 
Just nu har jag en timme jag kan slappa på innan det är dax att skala potatis och börja laga mat men jag kan fasiken inte slappna av. Hela jag är spänd och jag hittar ingen sinnesro. Låter ju helt sjukt att lida så mycket för några potatisars skull :( . 
Nån som känner igen sig ??!!??


Kramisar

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Jag är precis likadan! Blir spänd och orolig när jag vet att jag har nånting framför mig och kan bara inge med att sitta ner och ta det lugnt. Det brukar sluta med att jag direkt förbereder det jag ska göra. Då blir jag lite lugnare.

Svar: Här och nu är som sagt inte det enklaste här i världen. Hatar att vara så här tokstressad stup i kvarten:(
Cecilia Hansen

2016-02-01 @ 19:15:06
URL: http://nouw.se/naatly
Postat av: Allt oviktigt

Känner igen mig allt för väl, hade det så i ett år. I mitt fall berodde det på för mycket stresshormoner i kroppen. Nu med en annan medicin så kan jag bara vara utan att känna mig tokstressad hela tiden

Svar: Vad skönt att du slipper stressen, jag hoppas jag oxå kommer dit nån gång.
Kram
Cecilia Hansen

2016-02-03 @ 10:28:03
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0