Social baksmälla

 
Ledig söndag efter en supertrevlig kräftskiva igår. Det bjöds på god mat, dryck, sång och skratt. Det var trevligt på alla sätt och vis men ändå så känns det jobbigt i kroppen och själen idag. Jag sa inget dumt, jag gjorde inget dumt men ändå så ligger ångesten där och lurar. Jag måste dock medge att det är absolut inte så farligt som det kan vara men ändå så störande att alltid lida dagen efter en fest.
Vi var inte många personer utan ett litet gäng på 8 personer, men jag är så känslig fortfarande för alla sociala tillställningar att jag blir socialt bakfull. Helt slut av att ha det bra, men nu för tiden så brukar det bara ta nån dag av vila att komma åter på banan igen, förr var det flera dagar av ångest som gällde efter festande.
Någon som känner igen sig ??!!??
 
 
Kramisar
 

Kommentarer
Postat av: Allt oviktigt

Ångest har jag inte men däremot blir jag fruktansvärt trött efter att ha umgåtts. Så pass trött att det oftast inte känns meningsfullt att umgås eftersom jag får någon dag förstörd efter det

Svar: Låter jobbigt att det inte är värt det.....
Kram
Cecilia Hansen

2016-08-22 @ 18:57:41
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se
Postat av: Maria

Om jag har umgåtts med någon i ett par timmar, så kan jag vara så slut och trött och ha så hög ångest efteråt så jag får lägga mig i sängen och gråta en stund och sen mår jag dåligt resten av dagen. Men känner ändå att jag måste umgås med folk ibland annars skulle mitt liv bli för tråkigt. Men jag känner igen mig. Jag ska åka iväg 30 mil och gå på begravning imorgon så på fredag när jag kommit hem kommer jag nog vara helt slut. Kram till dig och tillåt dig att vila.

Svar: Hoppas din resa gick bra och att du orkade med begravningen. Det är jobbigt med sociala tillställningar men vi kämpar vidare. Vi hittar nog nåt sätt att få det att fungera på så småningom. Kram
Cecilia Hansen

2016-08-24 @ 16:31:55
URL: http://www.olikasidoravlivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0