Att få gå i ide


Idag är livet tungt, det gör så ont på insidan. All energi går åt till att hålla ihop, försöka överleva en dag till. Ångesten finns här hela tiden och är mer eller mindre påträngande. När jag sätter mig ner så kommer tårarna. Jag vill inte må så här, jag orkar inte bli deprimerad igen, livet känns för svårt. Jag vill bara lägga mig ner och sova bort det som gör ont men vaknar av drömmar eller ångestpåslag. 
Minsta lilla sak blir ett stort berg att bestiga och orken finns inte. Ingenting känns roligt. Det är höst och deppigt värre just nu, jag vill bara krypa ner under täcket och vakna utvilad till våren igen. 
Jag vill ha lite sinnesro, det är väl inte för mycket begärt, eller ??!!??Kramisar

Kommentarer
Postat av: S

Ledsen att höra att det är tungt. Just det där återkommande kan vara så svårt att leva med, man kanske kommer ur den värsta deppen, men så kommer den tillbaka, och det är lätt att känna sig hopplös, ska livet vara så här?

Jag hoppas något dyker upp som lyser upp lite för dig.

Kram!

Svar: Har det fortfarande tungt, men det är som du skriver, att leva med att det alltid återkommer sliter hårt. Och att man aldrig vet hur länge eländet varar. Idag har jag tagit paus från allt för att samla lite energi, då kanske jag orkar imorgon. Alltid detta pusslande för att få livet att fungera någorlunda....suck.
Hoppas du har det bättre.
Kram
Cecilia Hansen

2015-10-11 @ 10:12:19
URL: http://ord2.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0