24/30 Min framtid

Dag 24 Hur vill jag att min framtid ser ut

Jag skulle vilja vara frisk, utan sårbarhet och psykisk ohälsa. Att vara deprimerad  och ha massa ångest innebär för mig att jag kan inte alltid tänka framtid. Jag har fullt upp att överleva en dag i taget. Jag vill inte ändra något i mitt liv, jag har allt jag behöver men jag orkar inte leva det varje dag. Jag måste alltid välja saker att göra för jag orkar inte allt. Just nu har jag en jättelåg dag, är helt slut och orkeslös. Social baksmälla efter en konferens. Om jag fick önska hur min vardag skulle se ut, då önskar jag bara att jag vore tillräckligt frisk för att orka leva varje dag utan att behöva plocka bort saker hela tiden. Mitt mål idag är att klara av att ta hand om disken och att duscha. Att leva idag är mer än så för de flesta, men för mig handlar det om att överleva idag.
Vi är alla olika och har olika förutsättningar, tyvärr fick jag sämre förutsättningar än många andra men det finns tyvärr de som mår sämre än jag så jag har ändå en del att vara tacksam för och jag håller oftast huvudet över vattenytan.
Jag vill inte önska så mycket hur framtiden ska se ut, jag vill bara vakna på morgonen och känna att jag har en framtid.Kramisar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0