19/30 Om jag vann 10 miljoner

Dag 19 Om jag vann 10 miljoner 


Jag tror inte 10 miljoner skulle göra mig lyckligare, men jag skulle definitivt ha mycket roligare. Jag skulle definitivt resa upp en stor summa pengar och oktober-november skulle absolut spenderas utomlands. 
Men, men det är väl bara att vara realist och önska pengar i ena näven och skita i den andra och se vad man får mest av ;) ;).KramisarKommentarer
Postat av: S

Det har forskats en del på detta, och man har väl kommit fram till ungefär att pengar gör en lyckligare till en viss gräns, att kunna köpa grundläggande trygghet. Över det gör det mindre och mindre skillnad. Om du t.ex. (nu bara spånar jag med siffrorna) blev glad till 50 procent av att vinna två miljoner, så skulle du bara bli glad till 60 procent av tio miljoner, och till 65 procent av femtio miljoner. Dessutom finns det forskning på att personer som använder en del av sin inkomst till att hjälpa andra eller skänker till välgörenhet mår bättre än de som bara spenderar. Intressanta saker att tänka på. Mest för kul spelar vi faktiskt på PowerBall ibland (inga stora summor) - där kan man vinna typ 2 miljarder! ;) Skoj att tänka på, men jag tror inte det är så mycket jag vill köpa till mig själv, mer att kunna hjälpa barn och bonusbarn till bra boenden, sedan skulle jag vilja göra saker som kändes bra.

Kram!

Svar: Pengar är verkligen inte allt, men det skulle nog underlätta en del. Att inte behöva fundera när räkningarna ska betalas, det skulle vara trevligt men som sagt, lycka är inte samma sak som ekonomiskt oberoende.
Kram
Cecilia Hansen

2015-10-13 @ 12:38:52
URL: http://ord2.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0