Dear stress, let's break up

Något som alltid stressar mig är klockan. Blir ofta sjukt upp i varv när jag ska passa en tid. 
Vissa tider är värre än andra. Att åka buss eller tåg är nog bland de värsta sakerna. Jag får ofta ångest av kollektivt resande och då borde det bästa alternativet väl vara att komma försent (för då slipper jag resan) men jag är hopplöst livrädd för att komma sent. 
 
 
 
Med ett knippe katastroftankar så kan det hända otroligt mycket saker efter vägen och om de händer så är det mitt fel. Trots att jag gång på gång kommer fram utan att något ont händer, så kan jag inte släppa tankarna på Tänk om....
Det blir mycket tid som försvinner när jag väntar, och tanken på vad mycket onödiga tankar det finns i mitt huvud gör mig frustrerad. 
Och det här trodde jag var normalt......
 
 
Kramisar

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Jag är likadan med tiden. Kan tänka halvt ihjäl mig på när jag ska åka, hur jag ska åka, vilken väg jag ska åka osv. Planerar alltid in att det kommer hända något som gör att jag kan komma för sent vilket gör att jag ALLTID kommer för tidigt i stället med sisådär 20-30 min. Jag lär mig aldrig heller som andra normala människor kanske gör utan det är likadant varje gång. Men jag ser det ändå som mer positivt än att komma för sent för det är fasen det värsta som finns!

Svar: Undra hur många timmars väntan det blivit under årens lopp för att man alltid är för tidig ?? Och hur många planeringstimmar innan man än tagit sig iväg ?? Jag blir irriterad på mig själv när jag tänker på det, suck
Cecilia Hansen

2015-05-27 @ 18:23:35
URL: http://nouw.se/naatly

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0