Vad är en bra blogg ??!!??

 
Att blogga om sig själv och sitt liv. Är det lätt eller svårt ??!!??
Vad är lagom att berätta ??!!??
Jag vet inte riktigt i vilket fack min blogg hamnar, jag är ponnymamma, fru, sjuksköterska och psykiskt sjuk. 
 
 
Jag läser några bloggar och de flesta handlar om psykisk ohälsa, och alla är olika, men jag upplever att de flesta är förvånansvärt ärliga.
Hur ärlig ska man vara i en blogg ??!!??
Hur personligt får det bli ??!!??
Sen så kan jag även fundera över varför just jag bloggar, det kan väl inte vara enbart för min egen skull, jag gillar ju att folk besöker min vrå i bloggosfären. 
Hur mycket bekräftelsebehov har jag egentligen ??!!??
 
Vad tycker ni är viktigt och bra i en blogg ??!!??
 
 
Kramisar
 

Kommentarer
Postat av: Nathalie

Jag lämnar oftast ut alldeles för mycket. Är ett bekräftelsemonster och impulsiv så jag tänker oftast inte efter innan jag skriver något. Tänker dock att det kanske kan hjälpa någon krake att inte känna sig ensam. Dessutom är jag emot att psykisk ohälsa fortfarande är tabubelagt så jag vill på något sätt förmedla att man faktiskt kan vara "normal" och samtidigt sjuk, om du förstår vad jag menar :P
Kram

Svar: Jag har alltid sagt att jag är normaltokig. Och så har jag tränat på att tänka först och tala sen, men ibland blir det impulsivt och knasigt.
Jag vill också få psykisk ohälsa som vilken "normal" sjukdom som helst.
Kram
Cecilia Hansen

2015-03-05 @ 17:34:49
URL: http://nouw.se/naatly
Postat av: Ems

Jag bloggar för att få ur mej mina känslor och frustration. Ja och även glada saker ibland då :) En bra blogg... Ja det är väl en blogg man gillar, alla har ju olika smak :)
Kram

Svar: Det finns ju bloggar för alla, som du säger-smaken är olika.
Jag följer några och skriver min egen och hoppas att någon uppskattar det jag lagt ut.
Jag funderade mest allmänt om vad som kännetecknar en bra blogg, och så är jag nyfiken på vad andra tycker.
Kram
Cecilia Hansen

2015-03-06 @ 09:54:12
URL: http://mejomitt.blogg.se
Postat av: S (Ord2)

Själv har jag alltid varit mest intresserad av bloggar där folk är ganska öppna med tankar och känslor. Jag tycker helt enkelt att människor är spännande. Modebloggar och liknande ger mig inget. Lustigt nog har jag skrivit en del om en viss lite underlig del av mitt liv utan att vara anonym, men däremot sätter jag inte mitt namn på något psykrelaterat. Skönt att inte kunna bli googlad hur enkelt som helst. Har också regler för mig själv som att aldrig namnge familj och vänner. Självklart skulle den som verkligen känner mig känna igen min blogg, men jag vill inte att typ gamla skolkompisar ska hitta den hur lätt som helst. Hur man tänker i sådant beror ju på ens situation.

Svar: Jag håller med om att modebloggar kan kvitta. Jag vill också läsa om människor och livet.
Och det är utmanande att blogga om tankar och känslor. Det krävs nog regler för att lämna ut lagom av sig själv. Alla har ju ett eget lagom :)
Kram
Cecilia Hansen

2015-03-07 @ 20:39:20
URL: http://ord2.wordpress.com
Postat av: Allt oviktigt

En bra blogg enligt mig är en blogg som är ärlig. Jag vill läsa om det positiva och negativa. Bloggare som mest skriver för att få läsare och bli uppmärksammade väljer jag bort. Det är en sak att skriva bra och därför ha många läsare och en helt annan sak att skriva för att få många läsare.

Svar: Jag gillar inte ytliga modebloggar och liknande utan är mer intresserad av människan i sig. Jag försöker blogga lagom personligt och att lämna ut en lagom stor del av mig själv. Det är både utmanande och svårt:)
Kram
Cecilia Hansen

2015-03-08 @ 09:34:48
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0