Fucked up mind

 
 
 
 
Här kommer ett oskyldigt exempel på att min hjärna tänker fel ibland. En helt vanlig promenad kan det tyckas men ....
 
 
Jag tänkte ut innan jag lämnade huset att den här rundan borde bli en mil. Det blev den inte, jag irriterar mig på att det "bara" blev 9,98 km. Jag måste alltså gå lite annorlunda nästa gång för att nå målet. 
Jag promenerade inte speciellt fort idag men blir ändå stressad vid tex övergångsställen. Om jag måste stanna så förlorar jag några sekunder. Samma sak om skosnöret går upp,eller om jag vill ta nåt kort. Ena kortet har jag tagit i farten och jag hoppade över att fotografera de tussilago jag såg, googlade fram en bild istället. 
 
Jag väljer alltid att använda Runkeeper när jag går, för att få lite koll på mina aktiviteter men det går nog över styr ibland. Jag får fortsätta på att träna på att tänka annorlunda för att minska på stressen jag lever med. 
 
 
Kramisar
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: S

Jobbigt :(
Jag har upptäckt att jag måste vara försiktig i största allmänhet med att mäta saker, det är så lätt att bli fixerad på ett negativt sätt. Ju mer jag bara flyter omkring i tillvaron, desto bättre funkar det, men det är lätt för mig att säga som varken har jobb eller småbarn.

Jag hoppas du kan hitta ett annat sätt att se på saker så du inte behöver känna stressen och kan stanna och titta på tussilago istället...

Kram!

Svar: Att alltid vilja göra bättre är ju både positivt och negativt, jag försöker hitta en balans där och använda mig av tävlings-egenskapen där det är vettigt och genererar i bra saker, men jag är inte där än. Jag kanske lär mig att titta på tussilago till slut.
Kram
Cecilia Hansen

2015-03-19 @ 15:33:04
URL: http://ord2.wordpress.com
Postat av: Nathalie

Åh jag känner igen det där på pricken verkligen!! Som häromdagen när jag trodde att jag hade gått en mil och så var det "bara" 9km. Kändes så misslyckat!! Kändes typ som att hela promenaden var förgäves. Så sjukt egentligen hur knäppa tankarna kan bli! Bra jobbat tycker jag!!

Svar: Jag försöker att lära mig att tävlings-egenskapen är bra att ha, när jag använder den rätt. Är inte där än. Försöker att komma på bättre tankar och att inte prestera jämt, men det kommer nog bli många promenader innan jag kan stanna upp.
Kram
Cecilia Hansen

2015-03-19 @ 16:04:28
URL: http://nouw.se/naatly
Postat av: Ems

Åh sådär kan jag bli med. Det måste vara exakt som man tänkte liksom...
Kram

Svar: Tänk vad tankar kan ställa till det.
Kram
Cecilia Hansen

2015-03-19 @ 18:11:59
URL: http://mejomitt.blogg.se
Postat av: Allt oviktigt

Det låter i mina öron inte som en så trevlig promenad om du blir stressad.

Svar: Stressen är en del av mig som alltid finns där mer eller mindre. Jag tycker nog att jag njuter lite av att promenera. Det har inte samma mindfulness-effekt som ridningen har men jag gillar fysisk aktivitet. Kram
Cecilia Hansen

2015-03-20 @ 09:39:41
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se/
Postat av: Krakelsprakel

Jag både skrattar lite igenkännande åt detta. Och förfasar. Det där med mätande och jämna tal blir lätt ett jäkla otyg.

Svar: Har förstått att det finns fler än jag med knäppa krav på sig själv, och att det inte är ovanligt. Ett jäkla otyg ;)
Kram
Cecilia Hansen

2015-03-20 @ 17:04:26
Postat av: Ann Pettersson

Jag har börjat följa dig via bloglovin, jag skulle bli jätteglad om du kikar in på min blogg. Jag bloggar om min vardag och psykisk ohälsa!

Svar: Välkommen till min vrå på internet, nu ska jag kika in hos dig :)
Kram
Cecilia Hansen

2015-03-20 @ 20:40:10
URL: http://nouw.com/Annorlunda
Postat av: Miss Lyckad

Konsten att lyckas göra någonting som egentligen borde vara avstressande till något som istället gör en ännu mer stressad... I know the feeling. Detta ständiga prestationstänk...

Svar: Och som grädde på moset så tycker hjärnan att det inte räcker. Man kan ju alltid gjort mer, suck
Cecilia Hansen

2015-03-22 @ 21:48:02
URL: http://avoidantpersonality.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0