Tunnelseende

Just nu är jag någonstans mellan sjuk och frisk. Jag fungerar i vardagen men ångesten bråkar fortfarande med mig.


Den friska delen säger att jag ser ljuset vid tunnelns slut. Och den sjuka delen säger att jag ser tunneln vid ljusets slut.
Efter varje depression ökar risken för återfall så jag löper hög risk att bli sjuk igen, och just nu känns det oövervinneligt med yttligare skov, men samtidigt så har jag lärt mig att kämpa och att överleva. Och jag sitter ju här och bloggar och det talar ju för att jag är bra på att kämpa och överleva. 

Önskar er en trevlig helg 


KramisarKommentarer
Postat av: Ems

Bra att du ser ljuset i tunneln :)
Ha en härlig helg du med!

Svar: Jobbar hela helgen, men den är bra ändå. Glad över att det faktiskt funkar bra och att jag inte är sjukskriven just nu:)
Cecilia Hansen

2015-02-21 @ 09:38:44
URL: http://mejomitt.blogg.se
Postat av: S

Det finns egentligen många mellanlägen... Men det är faktiskt så att man oftast blir bättre på att överleva. Även om tanken på att än en gång stiga ned i helvetet kan kännas tyngre ju mer medveten man är, så är det samma medvetenhet som gör att man klarar av att kämpa sig igenom ett skov. Ingen av oss har några garantier, men det har ingen människa.

Hoppas du får en bra helg själv!

Svar: Det är så sant att det inte finns några garantier, av nån anledning så får vissa mer elände än andra. Ingen ide att bli bitter ;) det finns det så många andra som är det.
Bara att gilla läget och göra det bästa av det jag har, just nu är det faktiskt ok.
Kram
Cecilia Hansen

2015-02-21 @ 16:15:32
URL: http://ord2.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0