GöteborgVad sägs om att tillbringa en hel Lördag tillsammans med 26000 andra. Satan va folk det var överallt. Fint väder och sjukt långa köer till allt. Helix var lördagens höjdpunkt:).
Det här med att köa är inte min grej, lite panikartat till och från. Vissa människor har visst inget behov att stå en bit ifrån andra utan vill visst ha närkontakt med främlingar. Huuualigen va hemskt det är.
Jaja, bara att gilla läget och hålla tummarna att man inte är för nervklen.


Söndagen var lugnare på Universeum. Det bästa med helgen var ändå att få göra något tillsammans, hela familjen.
Vägde in mig på några andra planeter och var väl inte speciellt nöjd med dessa 2. Min favoritplanet har alltid varit Saturnus och vore jag bara 1-2 dm längre så hade väl vikten varit okej men hur lång skulle jag då behöva vara på Jupiter ;)Kramisar

Kommentarer
Postat av: Allt oviktigt

Jag tycker inte heller om när främlingar är på tok för nära. Konstigt hur en del inte kan förstå att det är okej att stå på någon dm avstånd

Svar: Det är hemskt att köa, och inte blir det bättre av att ha en främmande kvinnas bröst tryckandes i ryggen, vet inte om man ska skratta eller gråta.
Kram
Cecilia Hansen

2015-08-02 @ 19:55:01
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se/
Postat av: S

Liseberg är inte mitt favoritställe någonsin. Möjligen går det att uthärda en stund vid jul när det är vackert i mörkret med alla lampor. Jag tror att vissa som köar tror att de kommer fram snabbare om de trycker på... Men roligt ändå att ni fick en familjedag, och Universeum tycker jag om. :)

Kram!

Svar: Jag är så otroligt barnslig ibland och när det kommer till bergochdalbana blir jag 7 år igen :) så jag kämpar mig igenom folkhavet för att få åka. Det kostar en del och jag blir sjukt trött efteråt.
Kram
Cecilia Hansen

2015-08-03 @ 08:29:00
URL: http://ord2.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0