Fjällräven Classic 2015

 
Jag är så nöjd med årets vandring, vi gick i mål på tiden 94 timmar 23 minuter så våran tidsplan höll, att gå in under 4 dygn (96 tim). Vädergudarna var med oss så regnkläderna förblev oanvända, det är vad jag kallar tur som en tok :).
 
 
 
 
I år var jag jättenervös innan starten. Skulle jag fixa det här i år, jag är trots allt relativt nyopererad och vet hur tungt det är periodvis, både fysiskt och känslomässigt. Hela känsloregistret användes under turen, allt mellan arg, ledsen till ren och skär lycka.
 
 

Naturen i de svenska fjällen är så vacker och storslagen. Vissa stunder kände jag mig så liten i den stora världen för att nästa stund bara vara här och nu. Sten finns det i alla fall gott om, och där det är som mest så krävs all uppmärksamhet på steget. Allt som existerar just då är att sätta den ena foten framför den andra, resten av livet är oväsentligt. Häftig känsla.
 
 
De här 3 kilometrarna fram till checkpoint Singi är så sjukt långa. Man går och går i all oändlighet innan man kommer fram.
 
 
 
Strålande väder på dagarna, men ganska kalla nätter. Natt 2 var temperaturen nere runt 0:an så jäklar vad jag frös i sovsäcken då. Brrrr.
 
 
 
 
Lite fåfäng kan man oxå vara på fjället, jag matchar stenarna ganska bra, eller hur ??!!??
 
 
 
Välförtjänt öl efter målgång i Abisko. Klappar mig på axeln och konstaterar att det gick hela vägen in i mål. Och för att inte prata om alla underbara möten med otroligt trevliga människor både före, under och efter turen.
 
 
 
Kramisar

Kommentarer
Postat av: S

Härliga bilder, så jätteduktig du har varit! :)

Kram!

Svar: Årets vandring var så fantastisk :) Jag är nöjd och glad över att allt gick så bra. Naturen är mer än vacker !!
Kram
Cecilia Hansen

2015-08-17 @ 09:55:59
URL: http://ord2.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0