Livet en vanlig onsdag

 
Tänk att tänka kan vara så fel ibland. Hjärnspöken och negativa tankar har en förmåga att gå från små till stora och enorma problem och här sitter jag och vet inte alls var lösningen finns.
Även morgondagens "problem" har en förmåga att vara påträngande och göra idag till en grubblande dag, och jag har aldrig hört talas om att grubbel någonsin löst ett problem eller fått rätsida på negativa tankar.
Så här kan en vanlig dag se ut för tillfället och de lösningar jag kommer fram till är bara helt ologiska, orationella och ibland sjukt destruktiva.
 
Visst låter det enkelt, men jag har som vanligt inte tid att ta det lugnt, allt ska helst vara gjort redan igår.
Som ni kanske förstår så är jag grymt avundsjuk på alla som har ordning på tankar, kan njuta av att bara vara och ser möjligheter istället för hinder att bestiga.
Men jag är faktiskt förvånad över att jag skriver om detta och delar det på bloggen för det trodde jag skulle vara något omöjligt. Att lilla jag försöker att formulera mig på ett lagomt sätt om ämnet depression och ångest, utan att det bara blir massa ord utan personlighet, men samtidigt inte för personligt....
Vet inte om jag lyckas att förmedla vad jag känner, men det känns ok att skriva ner det i alla fall.
Bara att hoppas att jag snart mår bättre, psykoterapi är på gång (äntligen) så förhoppningsvis så blir psykiatri-inläggen färre och färre.
 
 
Hoppas på en bra dag, och önskar av hela mitt hjärta att min nya I-phone kommer med posten idag.
Ytligt, ja visst :)
 
 
 
Kramisar
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Marie K J

Vad modig du är som delar med dig hur du mår, varför ska det vara så "hemligt" med psykisk ohälsa?!
Krya på dig!

Kram Marie

Svar: Tack så mycket, jag vet inte om jag skulle kalla det modigt, behöver få ur mig lite och upptäckte att det känns ok att blogga om eländet. Trodde aldrig att jag skulle våga men det gjorde jag visst :)
Cecilia Hansen

2014-01-29 @ 15:22:47
URL: http://systermarie.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0