Ett försök framåt

Min nystart blev inte nyår, utan imorgon startar jag på nytt. Tyckte att det passade bra att ta tag i tillvaron igen när tjejernas jullov är slut, och så är det naturligtvis ett jämnt datum imorgon.
 
 
Jag har de senaste veckorna gått ner på sparlåga och haft som motto att göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt. Det har inte varit några problem eftersom jag varit sjukt trött och slut i hela kroppen och knoppen. Många fler timmar än vanligt har jag sovit bort.
 
Vad ska då hända nu ??!!??
 
  • Ebba har fixat ny header till bloggen, den fick bli grå, eftersom både jag och vädret för tillfället befinner oss i några nyanser av grått (inte 50) ;) men lite nytt på bloggen vill jag ha.
  • -Jag ska snart börja rida igen efter ett uppehåll på några veckor för att jag inte haft någon lust att rida.
  • Träna och försöka komma i form till Fjällräven Classic i augusti.
  • Jag vill klara av att jobba full tid.
 
Det kanske inte låter så mycket men det är en himla massa för mig. Jag tycker att det känns mycket bara att veta att julen ska städas ut i helgen......(vill ha julgranen och ljusen kvar några dagar till)
 
  • Och så vill jag naturligtvis vara en ponnymamma på tävlingar i både dressyr och hoppning.
Ebba har börjat trimma på våran ponny Dansken för hon vill tävla honom i år och jag tror hon har sikte på LA dressyr.
 
Mathilda & Filipppa
 
Sara kommer att hoppa vår storhäst Prinsen på lokal nivå är planen och även tävla en C-ponny-Filippa som hon är medryttare på eftersom Matilda som äger henne fyllt 18 och inte får tävla ponny.
 
Så nu ska jag försöka rycka upp mig, jösses vad jag hatar det uttrycket men jag gör ett försök framåt imorgon. Ikväll blir det soffan men en stor godispåse för jag börjar ju inte om förrän imorgon ;)
 
 
 
Kramisar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0