Fjällräven Classic 2014 (2/2)

Då kommer resten nu då ;)
 
Onsdag:
 

 
 
Idag gick vi ca 24,5 km och nådde checkpoint Alesjaure 14.10. Jag har nu upplevt alla möjliga tänkbara väder, det är helt otroligt vad fort det ändras här uppe. Kan gå från strålande sol till spöregn på några minuter.
Här är inte pengar värda mycket, Geir gav bort silvertejp till en tysk med trasig sko och det var guld värt. Även några plastpåsar till en kille med ryggsäck som saknade regnskydd. Nu kan lite av hans packning vara torr och det går fasiken inte att värdera i pengar heller.
 
Äntligen upplevde jag storslagenheten i de svenska fjällen. Kvällen var magisk. Vi såg inte en människa utan allt var tyst, vindstilla och vi hade en fantastisk utsikt.
 
Torsdag:
 

 
Gått ca 23 km sista dagen och nådde checkpoint Kieron 11.15 och gick i mål i Abisko 22.13.
Dagens femstjärniga lunch bestog av pannkaka, sylt och kokkaffe i Kieron. Alla deltagare fick 4 st, vilket innebär att de steker ca 9000 pannkakor denna vecka.
 
Vi hade tänkt att tälta ca 5 km innan mål och ta de sista kilometrarna på fredag förmiddag men vi valde att fortsätta trötta, med ömma fötter. Jag gick fast jag inte orkade.
Äntligen målgång till rungande applåder och folk som hejade på de sista metrarna. Tänk att alla bara släppte sina ölglas och avbröt sitt festande för att jag kom gående. Så bekräftande !!
 
Dusch, rena kläder, lite vin och en golvsovplats var vi väl värda ikväll :) :) :) :)
 
Fredag:
 

Skönt att vakna i civilisationen igen, men så stel och skruttig i kroppen. Kände mig som 100-åringen som klev ut genom fönstret och försvann.
En lugn förmiddag, så härligt att få prata av sig med andra som gjort samma prestation.Nu börjar jag förstå hur långt jag gått de sista dagarna.
 
 
Jag och Geir har gjort det här tillsammans och vi gjorde det bra.
 
 
 
Kramisar
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0