Kungen, Donken och Jag

Det hände mycket i Sverige 1973.
 
 
Kung Carl XVI Gustav blev kung 15/9 och då var jag 1 dag gammal och var på BB, lite roligt är att Prins Daniel också var där samtigt, han föddes 15/9 på sjukhuset i Örebro.
 
 
Även McDonald´s firar 40 år i Sverige, den 27/10 öppnades den första restaurangen på Kungsgatan i Stockholm.
Och min favoritburgare har alltid varit McFeast, men den introducerades inte förrän 80-talet.
 
 
Sen var det bara jag kvar då, och vad ska jag säga om mig själv, alla vet redan att jag har blivit "häst-tjej" efter att jag fyllt 35, innan dess var jag hästrädd. Idag var jag ett steg närmare att bli ryttare, de sägs ju att man ska ramla av 100 ggr innan man ska kalla sig ryttare. Vet inte vilken gång i ordning det var men jag har ett knippe kvar till 100 =).
Jag är en sån där person som ofta saknar tålamod, jag vill alltid ha alla saker gjorda, många gånger helst igår. Försöker lägga band på mig och jag hoppas det blir bättre.
Kortet är taget hos vännerna Jennie och Per, som jag lärde känna samtidigt som min man Geir sommaren 1996 då jag av någon korkad anledning hamnade på Örebro fallskärmsklubb.
Jag var tyvärr lite för feg för att bli falskärmshoppare, men gjorde 8 st automathopp, dvs att fallskärmen vecklas ut direkt när man lämnar flygplanet på 1000 m höjd.
Eftersom jag säger att jag ska fylla tant i helgen så blir det en lugn helg med familjen, fest kan jag ha en annan gång när lusten faller på.
 
Trevlig helg gott folk
Kramisar

Kommentarer
Postat av: Marie KJ

Grattis!!

Svar: Tackar och bockar !!
Cecilia Hansen

2013-09-13 @ 16:36:41
URL: http://systermarie.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0