Lite Av Veckan

Nu är det riktigt höstigt kallt på morgonen, de dagar jag är i stallet tidigt så vaknar jag till av kylan. Bara att klä på sig och vänta några timmar för jösses vilka vackra dagar det är forfarande.
 
Svårt att tro att det här kortet är taget i oktober, här är vi på väg till, hör och häpna "sommarbetet" tidigare i veckan för att hämta hem unghästar. Så tjocka som de är så är det i alla fall ingen brist på mat, haha.
 
Ridmässigt så har veckan varit ortoligt bra hittills, jag har mest ridit Dansken och det har varit många aha-upplevelser. Jag har fått träning i att träna,och rida ponnyn så han blir mjuk och genomriden i båda sidorna. Han har varit lite stel och fast i högersidan. Vilken skillnad. Från att det kändes som om han var långt framför mig och bara sprang och att jag tappade yttersidan till att få känslan att vi rider tillsammans och han är verkligen rakt under mig. Skönt med såna positiva upplevelser, och att få känna sig lite duktig ;)
 
För att inte bli för "kaxig" och tro att jag är nåt, så var det ridpass på Prinsen idag. Han är både större,och starkare att rida. Att vara trött, illamående och huvudvärk är inga bra förutsättningar när man rider, så från jättebra ridkänsla tidigare i veckan till dagens brist på ridkänsla så är allt lagom igen.....Skönt, då är det som vanligt med andra ord. Ömsom vin,ömsom vatten. Om jag skulle beskriva dagens ridpass så var det som att känna sig magsjuk, ha sirap i armarna, tvål i hanskarna och såpa på sadeln, men det är bara att gilla läget och på det igen, nästa gång !!
 
 
 
Har även varit på XXL idag och tittat på vandrings-skor och ryggsäck,inför nästa sommar. Planen är att utsätta mig för Fjällräven classic och vandra 110 km på 5 dagar, om vi får någon av de 2000 platser som säljs,men jag har ju gott om tid att träna och förbereda mig.
Sen så lite mini-shoping. Vantar och pannband till de kalla dagarna som väntar runt hörnet och "höpåsar" till hästarna-det är alltid bra att ha några extra, speciellt nu när vi ibland behöver åka åt 2 håll och ha 2 hästtransporter rullandes samtidigt.
 
Nu tar jag fredagkväll, med lite familjevänlig mat, det blir fläskfilé, pommes frites och bearnaisesås och en sallad till det. Även ett glas rött ska det bli. Ha en fin fredagkväll och trevlig helg.
 
 
Kramisar
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0