Dressyrträning och november-gnäll

Nu är det november och det är väl den absolut tråkigaste och gråaste månaden på året.
Jag har alltid avskytt den här tiden mellan fin höst och vinter, och jag har svårt att hitta något roligt, positivt den här årstiden. Så har det alltid varit så jag misstänker att det är bara att vänta på att det kommer snö och blir advent - då brukar tillvaron bli mer meningsfull och ljusare.
Jag har alltid sagt att min blogg ska vara positiv så inläggen duggar inte tätt just nu, men idag har jag tränat dressyr på bästa Dansken och fyllt på med lite positiv energi. Underbara ponny =)
Idag tränade jag på att hitta och hålla formen på hästen på en volt och skänkelvinkningar i både trav och galopp. Känslan när det känns att NU blev det både bra och rätt infann sig flera gånger och jag får leva på såna små positiva saker just nu. Har inte ridit så jättemycket den sista tiden så jag hoppas och tror att dagens träning funkade bra som en spark i rumpan....Rid och ha roligt !!!!
 
 
Igår morse var det frostigt ute och minusgrader på morgonen och det gillas. Som hästägare innebär det mindre lera och geggamojja. Inget vidare att klafsa runt i gummistövlar och tvätta blöta, leriga hästar varje dag. Minusgrader är renare och snögalopperna närmar sig !!!!
 
 
Ett mms med bild på ena systerdottern kan också få mungiporna att ryckas uppåt. Här snackar vi cool unge
 
Ha det gott där ute i stora vida världen.
Kramisar
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0