48 timmar av mitt liv

Jag hade faktiskt tänkt att jag skulle kratta löv just nu, men hamnade visst i soffan med datorn i knät. Det har varit mycket de sista 48 timmarna så nu är kroppen trött.
Jag ska inte klaga för dessa  2 dygn har varit proppfulla med positiva saker, hästar, familj, vänner och mat =)
 
Fredag:
 
Tanttrim var arbetsnamnet på kvällen, vi var 14 häst-intresserade vuxna (vuxna på papper i alla fall) som tillbringade kvällen tillsammans i stallet.Vi började med att bli indelade i 3 grupper för att rida lektion och jag var som vanligt ambivalent och kunde inte välja om jag skulle rida Prinsen eller Dansken så det slutade med att jag red 2 lektioner à 45 minuter.
Träningen gick jättebra, men 90 minuter till häst/ponny är jobbigt om man inte är vältränad vill säga, och det kan jag inte påstå att jag är, men kul var det.
Lite så där barnsligt nöjd efter att provat göra skänkelvikningar och serpentinbågar i galopp och någon enstaka sådan var nog godkänd.
 
Taco-mys efteråt inne hos bästa ridfröken Rosie smakade gudomligt !! Och tjejsnack så klart !!
 
 
Lördag:
 
 
Klockan ringde tidigt för idag började dagen med mera tjejsnack och hotellfrukost 09.00 i Örebro  fast med andra vänner, som jag känner sedan fallskärmstiden i mitt liv, och det är så sällan vi hinner ses så då är det extra trevligt att bara träffas och äta gott.
 
Hann ut till stallet mitt på dan för yttligare ett ridpass på ponnyn, trots begynnande träningsvärk efter fredagens drillning så kunde jag inte låta bli att träna på de nya momenten i ridningen som jag provade igår.
Sara red den andra kusen för idag hade jag aldrig orkat med båda.
 
 
Och på tal om att äta gott, lördagen innehöll även en familjemiddag hos mina föräldrar i Hällefors. Min allra bästa lillasyster Anna med familj var där och vi åt pulled pork,med supergod kall sås-alltså fullproppad med kalorier, en vitkålssallad och bröd. Klyftpotatis vid sidan av till den som så önskade.

Anna säger SKÅL !!
 
Sabreringsutbildning planerad till december, jag och min syster ska lära oss detta tillsammans =)
 
Mera 40-års firande blev det visst, så nu finns det ingen återvändo.Fjällräven classic 2014 är målet !!
 
 
 
Söndag:

 
Uteritt med Ebba, och kombinationen med frisk luft, färgsprakande löv och höra takten i hästens steg är magiskt, eller om det ska beskrivas proffsigt så är det nog mindfullness.
 
Så jag fortsätter att sitta i soffan en stund idag, jag kan ju alltid hoppas att det blåser ordentligt någon dag i veckan så kanske löven försvinner ändå, eller så försvinner de snart under snön och blir ett av vårens arbetsprojekt istället.
 
 
Kramisar
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0