Julkänsla, var är du ??!!??

Nu har det snöat här hemma och minusgraderna biter i fingrarna och tårna. Som vanligt med andra ord, innan kroppen vänjer sig vid kylan. Och jösses, vad klumpigt det blir att röra sig i termobyxor och flera lager kläder. Det känns som jag vankar fram som en anka och att det är alldeles för långt till marken om jag måste böja mig ner. Det är såna saker jag glömmer från år till år och som gör mig lika förvånad varje vinter.
 
 
Igår var det den årliga julshowen i stallet och en massa barn som red ponnygalopp, kadrilj, gymkana och självklart Luciatåg.
Idag var det tidig morgon och utsläpp i stallet för familjen Hansen, så nu kan vi med gott samvete sitta inomhus resten av dagen =). Något som hör julen till är att bygga pussel, så idag påbörjar vi pussel nr 1.
 
 
 
Och så har julkalendern börjat, jag kommer alltid vägra att bli för stor för att se på den. Måste erkänna att vissa år så har jag gett upp om jag inte gillat den men i år så kommer jag självklart att följa Stella och familjen Hedenhös fram till julafton.
 
Trots att det kommit snö, adventsljusen brinner, årets julkalendern är bra, jag har hunnit baka både pepparkakor och lussebullar så vill inte julkänslan infinna sig. Det är riktigt trist tycker jag.
Just nu skulle jag verkligen behöva lite må-bra-känslor, men det kanske kommer......
Har din julkänsla infunnit sig ??!!??
 
 
Kramisar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0