Ledig helg

Om jag kunde bestämma så skulle jag lätt stryka november från almanackan, för den är bara grå, trist och mörk.
Det enda som jag tycker är positivt med november är att den tar slut.
Jag längtar alltid efter 1:a advent, då känns allt ljusare.
Men trots det har faktiskt helgen varit bra och jag har varit ledig. Att jobba som sjuksköterska, då är helgjobb och obekväma arbetstider en stor del av yrkeslivet, så ledig helg är inte självklart.
 
Familjen har inte riktigt vant sig vid att tävlingsäsongen är över, vi njuter visserligen av sovtiden på morgonen men vi har inte riktigt fattat att det är nu vi har möjlighet att göra annat än att vara ute på tävlingsbanorna och heja på tjejerna när de tävlar.
Igår var jag ute och tränade på att backa med hästtransport, uppkörningen för BE-kortet närmar sig. Jag tycker ändå att det gick över förväntan igår, men jag måste öva mer på att ställa upp ekipaget rakt efter att jag backat runt ett hörn.
 
Sara var i stallet tidigt imorse för ett kort ridpass på sin nya ungponny Skyline. Vi andra har haft stalledigt idag.
 
Helt sanslöst vad insnöade vi är !!
Vi har varit på Hööks och köpt hästgrejor och kollat Världscup-hoppningen på TV.
 
 
Nu ska i alla fall jag inte frysa om tuttarna när jag rider.
 
 
 
Och nu är det hög tid att sätta upp mål för 2013, så jag köpte en träningskalender idag. Jag har inte riktigt bestämt mig för vilka mål som är rimliga men ändå utmanande.
Det skulle vara roligt att klara ett LC-program(dressyr) med godkänt resultat innan sommaren.
Jag är helt otroligt feg och fjantig när det kommer till hoppning så det skulle nog vara tillräckligt stort att komma så långt att jag inte blir skiträdd bara någon säger hoppa.Igår försökte jag att galoppera över bommar, men även en sån enkel övning får mig lätt att sluta rida och driva framåt när bommarna närmar sig....suck.
 
Det skulle även vara en stor bonus om annan träning också skulle få plats på agendan, jag gillar att träna BodyCombat och kroppen skulle säkert må bra av att springa emellanåt(men jag har aldrig kommit till det stadiet att jag uppskattat att jogga eller springa).
 
 
Kramisar
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0