Falun tur & retur

Hemma igen efter en liten minisemester till Dalarna. Vi har  haft 2 klockrena dagar och jag älskar att göra vanliga saker som vanliga människor gör, utan ångest och det är en fantastisk känsla.
Vi hann med mycket:
 
 
Shoppade I Borlänge på Kupolen och jag fyndade, det var total utförsäljning på Team Sportia så jag betalade 300 kr för tröja och jacka (ordinarie pris 1200 kr)
Jag brukar aldrig hitta något på rea så jag är mer än nöjd.
 
 
På kvällen var  det bowlingmatch och vi tävlade I division -vem är minst dålig ;) ;) och I den tävlingen gick Geir ut  som segrare.
 
 
 
 
Jag läser alla statusuppdateringar på Facebook och konstaterar att jag är lite efter. Det här med beach 2015 har jag inte börjat med än, utan jag frossade I mat med bearnaisesås och efterrätt bestående av chokladmousse och något annat jag inte kommer på namnet på, men gott var det.
Och idag hotellfrukost.
 
 
Sen så kommer anledningen till att vi var I Dalarna. Vi hälsade på hemma hos Prinsen och hans nya ägare. Den hästen är det inte synd om :)
Han såg ut att stortrivas.
 
Korten på hästen är ärligt stulna från Facebook och hans nya ägare, men de är så vackra så jag var bara tvungen att sno dom ;)
 
En supertrevlig resa från början till slut !!!!
 
 
Kramisar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0