Inte min dag

 
Idag har verkligen inte varit min dag. Började dagen med att försova mig. Jag har ju som tur är en hemarbetsplats så jag kan snabbt logga in och vara på plats. Men då funkar inte internet.....bara att skynda sig ut i bilen och köra de 3 milen till kontoret. Då upptäcker jag att jag glömt mina nycklar hemma. Som tur var så kom en kollega strax efter mig som kunde släppa in mig. 
Efter den starten på dagen så har jag varit allmänt virrig och inget har bara flutit på. Skulle ha en utbildning kl 13.00 men den kom igång klockan 15.00 för att datorn var inte förberedd. 
Nu är jag hemma och tänker göra så lite som möjligt resten av kvällen, då borde risken att något händer vara minimal.
Hoppas din dag har varit bättre!!
 
 
 
Kramisar
 
 

Upps, det bara blev så

 
Just nu är jag inne i en ganska impulsiv period. Jag kommer på saker spontant och de ska ske nu, helst igår. Igår blev det en tatuering, bara så där. Hittade en återbudstid och klippte till. Så nu sitter det en serotonin-molekyl på vänster överarm. Supernöjd!!
Förra veckan skulle vi titta på ny bil, tog en kvart innan vi slog till på 2 nya bilar..... ska hämtas imorgon :)
Lugn, jag har koll på läget, vi har sedan länge pratat om att byta bil och tatueringen har jag velat ha sen i höstas. Men nu händer visst allt samtidigt haha.
Ha en bra dag!!
 
 
Kramisar
 
 

För hon har tagit studenten

 
Igår var det Ebbas dag. Gissa om jag är stolt :) :) Nu väntar livet för denna unga dam. 
 
 
 
Kramisar
 

Selfie

 
Massa förberedelser inför Ebbas student på fredag men lite annat hinns med. Idag har jag fått en välbehövlig snabbgenomgång i konsten att ta bra selfies. Jag har mycket att lära om man säger så haha. Jag tröstar mig med att jag kan inte vara bra på allt;).
 
 
Kramisar
 

Mera trevligheter

 
I onsdags gick tåget upp till den kungliga huvudstaden. Det var kick off med min avdelning på jobbet i torsdags. Jag har haft det toppen med givande diskussioner, trevliga kollegor och självklart gott att äta och dricka. Vad sägs om tapas ena kvällen och grillat den andra. Det bjöds även på musikquizz(som jag vann😊🙌) och stand up. Det enda jag saknade var lite mer sömn haha.
 
 
På fredagen rullade tåget hemöver och som grädde på moset väntade en 3 rätters middag på Hennikehammars herrgård med mina arbetskamrater i Kristinehamn. Strålande väder och mera god mat.
Nu jobbhelg innan semester en vecka, för vi har ju en student att fira i familjen nästa fredag. Här är det bara mat och dryck, tjo och tjim på agendan just nu :) :)
Ha det gott!!
 
 
Kramisar
 
 
 
 
 

RSS 2.0