Statusuppdatering

 

Det är inte så dumt att äta viktväktarmat. Jag äter gott och går ner i vikt. Ingen dålig kombo. Känner mig så motiverad och har ett klart och tydligt mål. Jag ska vara i bra form 2/5 då flyget tar mig till Södra Frankrike och pilgrimsvandringen börjar. 
Det är väl det som upptar min tid just nu. Planering, planering och mera planering. Jobbar och sover också. 
Är kanske inte på topp rent psykiskt men än så länge är besvären hanterbara och jag håller mig flytande. Bara hoppas att det går åt rätt håll om det förändras. Jag kan inte styra det helt och hållet men jag har verkligen ingen tid eller lust att dippa nu. Men det är väl bara att hålla tummarna att det håller hela vägen. 

 
Kramisar

Är på väg



Nu är jag på väg. Träningen inför caminon har börjat och jag går och går nästan varje dag. Inte så långt än men jag tänker att jag måste börja lite försiktigt för att orka och hålla. Nu börjar det kännas lite mer på riktigt och det pirrar i magen. Vilket äventyr lilla jag ska ut på. Lilla och lilla men förhoppningsvis så blir jag mindre och mindre allteftersom. Är faktiskt riktigt duktig på att äta rätt oxå.  Så om allt löper på bra så kommer jag vara i fin form i maj då det börjar.
 
 
Kramisar

Tips från coachen



Kramisar

Nyårshelg på vift





Har nu landat hemma efter några dagar på Gotland. Haft en riktigt mysig nyårshelg tillsammans med mannen. Vi åt en mycket god trerättersmiddag på nyårsafton och 12-slaget firades nedbäddade i sängen. Inget partyprissande eller nattsuddande här inte. Åldern börjar ta ut sin rätt haha. Jobbigt att vara på resande fot en hel dag. Nyårsdagen bjöd på grått och blåsigt promenadväder, god burgare och lite öl. Vi har mest slappat och bara varit. Så skönt. Är nu laddad för nytt år, nya möjligheter. 
Tyckte även att det var dax för lite förändring så det långa håret blev kort innan hemfärd.
Nu kör vi 2020 och hoppas på ett bra år!!
 
 
Kramisar

RSS 2.0