Du behövs



 
Covid-19 påverkar oss alla.
Idag har jag handlat lokalt. Dyrare än nätet men vad spelar det för roll. Jag måste dra mitt strå till stacken. Ingen kan göra allt men alla kan göra något. Jag hoppas mitt bidrag räknas. 

 
 
Kramisar

Ändrade planer



Livet är inte bara Corona-virus. Det finns även sol, vårkänslor och tussilago. Ledig dag och långpromenad. Dagarna är ljusare. Även om tillvaron är upp och ner och mina vandringsplaner gått i stöpet så finns det mycket att vara tacksam för. Jag får göra det bästa av situationen. Pilgrimsvandringen får vänta. Vägen finns kvar till ett annat tillfälle. 
 
 
Kramisar
 

Var tog allt liv vägen ??!!??

 

Så här såg det ut när jag åkte tåg för några timmar sedan. Jag hade vagn 7 för mig själv. Det kändes mycket märkligt. Svårt att förstå, svårt att ta in. Känns lite som att leva i en låtsasvärld, alldeles ensam. Jag har lite svårt att ta in det som händer i samhället just nu. Att coronaviruset har utplånat all aktivitet och skapat en spöklik tillvaro. 
Var ska detta sluta ??!!??

Bröllopsdag



Firade 20-årig bröllopsdag igår och fick denna fina klocka i present av min man. Älskar både klockan och maken. Det är vi då som nu för alltid!! 
 
 
Kramisar

Fullt upp



Det är mycket Corona just nu. Att jobba med 1177 i dessa tider innebär fullt upp och lite till. Jag hoppas att arbetslivet återgår till det normala snart så jag hinner med lite annat också.
 
 
Kramisar

RSS 2.0