Foto: Malin Levein

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kramisar
 
 
 
 
 
 

Fjällvandring 2018

 
 
Nu är jag hemma efter årets Fjällräven Classic och det är dags att försöka återgå till vardagen. Årets fjällvandring bjöd på mycket känslor, många goda skratt, fantastisk natur och alla tänkbara väder. 
Vi var ju 3 st som vandrade tillsammans. Jag, Geir och Malin. Vi kände inte Malin så väl innan så det bästa med årets vandring var att få en ny vän :).
 
 
 
 
Jag fick som vanligt svar på frågor jag inte visste att jag hade. Fjälluften gör något gott med mig. Jag känner mig så levande och mer här och nu. Hade dock periodvis svårt att vara här och nu. Tankarna var ofta redan steget före men stundtals var jag bara. Det är en så skön känsla.
 
 
 
 
Jag vill inte skryta med jag är så nöjd med årets prestation. 110 km, 94,5 timmar, 186590 steg. Och så vann Geir en startbiljett till nästa års Fjällräven Classic så det var kanske inte sista gången. Den som lever får se ;). 
I nästa inlägg kommer jag bjuda lite på Malins bilder. 
 
 
 
Kramisar
 
 
 

Dagen innan...

 
Då så...
Nu är det äntligen dax för årets fjällvandring. Det blir Fjällräven Classic, 11 mil mellan Nikkaloukta och Abisko. Deltar för fjärde året men det är fortfarande fjärilar i magen så här dagen innan. Massa frågor i huvudet. T ex har jag packat allt? Klarar kroppen 11 mil? Och en massa andra frågor blandat med förväntningar. 
Nej, nog funderat!! Nu kör vi!!
 
 
Kramisar
 

Lars Winnerbäck

 
 
Ojojoj, vilken bra konsert :)
Trotsade regnet igår för att se Lars Winnerbäck i Örebro och det var magiskt bra. Jag bara älskar hans låtar och hans texter. Grymt bra. 
 
Nu har halva semestern gått och jag laddar inför årets höjdpunkt. Fjällvandring :) :). Om några dagar rullar bilen till Kiruna och det är dax att gå min fjärde Fjällräven Classic. Längtar...
 
 
Kramisar
 

Turkiet i bilder

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kramisar
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0