Life is a bitch, then you die

 
 
Det kan jag verkligen skriva under på. Jag har verkligen varit riktigt sjuk flera gånger i mitt liv men på nåt sätt har jag kravlat mig upp igen och överlevt. Det är långt ifrån svaghet. Jag är nog en superhjälte ;) ;)
Idag mår jag ganska bra, jag har hittat en medicinering som fungerar, spenderat många timmar i terapi och jag har kommit ganska långt framåt. Jag har till synes en helt normal tillvaro med familj, barn, villa och jobb....men det är så enkelt att fejka ett leende och se frisk ut. Men just idag kan jag le och mena det och det är jag ytterst tacksam för. 
Visst är det svårt att leva med psykisk ohälsa men på nåt sätt så måste jag göra det bästa av de förutsättningarna jag fått. Jag måste ta vara på de bra dagarna och njuta av dom, finns ju ingen garanti att de varar för evigt. 
Dagens inlägg blev visst en klapp på axeln, men den är jag banne mig värd :)
Ha det gott !!
 
 
 
Kramisar
 
 
 
 

Jag tänker, alltså finns jag

 
 
 
Vet inte riktigt varför, men idag tänker jag mer än vanligt. Lite så där grubblande. Mörkare tankar.
Jag kan inte påstå att jag har ångest men jag är kanske lite nedstämd. Försöker att avleda tankarna, går sisådär......
Ena stunden så tror jag det är övergående, andra stunden tror jag att jag är på väg att bli deppig igen eller att jag är på väg att tappa förståndet. 
Den som lever får se var det tar vägen. Jag kan inte göra så mycket åt det, det är som det är. Grubblande.
 
 
 
Kramisar
 

Då som nu för alltid

 
 
22 år tillsammans ❤️
 
 
 
 
Kramisar
 

Livskvalitet

 
 
I förrgår firade jag min 45:e födelsedag. På eftermiddagen var jag och min kollega Charlotte på Champagne lounge. Hur lyxigt är inte det. Röda mattan, bubbel och tilltugg. Jag tror jag vet hur det känns att vara prinsessa ;). Och som grädde på moset så blev det god middag tillsammans med familjen på kvällen.
 
Helgen har spenderats i Ösjönäs med kanonvandring i Tivedens nationalpark. Jag och mannen gick i 7 timmar igår och det känns i kroppen idag. Stundtals var det ganska tuff vandring och det var kul att utmana kroppen lite samtidigt som knoppen får vila. Och självklart avrundades dagen med god mat. Vi fick grill-buffé som satt som ett smäck innan vi la oss och sov. Idag var vi inte så sugna på att vandra så vi åkte hem efter frukost. Så nu blir det Soffhäng resten av dagen.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon är det ny vecka. Nya möjligheter och ny ångest. Bara att hålla i hatten och följa med.
 
 
 
 
Kramisar
 
 
 
 
 

Valdagen

 
 
Jag är nog lite gammalmodig ibland, för jag tycker det är lite högtidligt att gå och rösta på valdagen. Är även välklädd haha.
Måste erkänna att det var inte det lättaste valet i år men kändes viktigare än någonsin att rösta. Hoppas att du oxå har lagt din röst i valet.
 
 
Kramisar
 

Utmaning

 
 
Igår var det ridlektion och jag fick utmana mig själv med att rida ny häst. El Helixs och jag överlevde lektionen och jag är nöjd med mig själv. Har ju blivit lite rädd och harig det sista året så att sätta sig upp på ny okänd häst är faktiskt ganska stort. Lektionen i sig gick väl så där, hästen gick inte på tygeln och jag var ganska spänd men va gör det, jag red ju och det var roligt :)
 
Förövrigt vet jag inte hur det är, jag tror jag mår ganska bra men jag beter mig som om det är sämre tider på gång. Min make har märkt att jag fyller kalendern med massa saker och bara springer på. Ett tecken på att jag inte mår så bra men konstigt nog så tycker jag det är ok. Något att diskutera med min samtalskontakt nästa gång vi ses och se om jag kan komma fram till vad detta står för. Är jag bara effektiv eller börjar jag speeda upp för att krascha i höst ??!!??. Jaja, den som lever får se. Tar det dock med ro och känner mig inte så orolig. Jag borde kanske vara orolig, eller ??!!??
Idag är det i alla fall kvällsjobb som gäller och sen ledig 2 dagar. Ska bli skönt :)
Ha en bra dag!
 
 
Kramisar
 

DM 2018

 
 
 
 
Idag är jag en stolt ponnymamma :)
Sara och Cristall vann DM i hoppning för D-ponny. Sara har verkligen kämpat och gjort ett hästjobb med denna ponny så hon är så värd detta. Hon var dessutom felfri i båda omgångarna idag. 
Finns det nåt bättre än när det går bra för barnen och att de är lyckliga ??!!??
 
 
 
Kramisar
 
 

RSS 2.0