Hansens hästar

 
Hallå i stugorna!!
Här sitter jag i soffan och slappar. Kollade nyss på mina bilder och plockade ihop ett collage på alla 4 hästar familjen Hansen ägt under åren. Hade nån sagt till mig för 20 år sedan att jag skulle tillbringa massa tid i ett stall och på hästryggen, då hade jag skrattat mig harmynt och frågat om den personen tror på tomten oxå :) :) 
Det jag vill säga är att det blir inte alltid som man tänkt sig, men det kan bli riktigt bra ändå!!
 
Glad påsk :)
 
 
 
Kramisar
 
 
 
 

Nästan vän med vågen

 
 
Glad idag, har kommit halvvägs!! Mot viktigmålet alltså.
Delmål 2✔️ -10 kg.
 
 
 
Kramisar
 
 
 

Snart påsk

 
I år är jag väldigt tidigt ute med lite påskpynt. Fick ett litet städryck och tyckte det var lika bra att plocka fram lite hönor och påskägg. Har inte så mycket påskpynt så det gick snabbt att pynta. Skippar påskris med tanke på att vi har en busig kattunge hemma. Hon är överallt.
 
 
 
Förövrigt så kan jag njuta av långledigt över helgen. Börjar inte jobba förrän på onsdag igen. Så lyxigt:). Jag mår fortfande mer bra än dåligt och håller verkligen tummarna att det ska hålla även när jag börjar jobba mer tid igen. Vet ju inte om det är medicinjusteringen eller vilan som hjälpt denna gång. 
Den som lever får se, helt enkelt.
 
 
 
Kramisar
 
 

En bättre dag

Hej, hur mår ni ??!!??
Jag mår faktiskt lite bättre och det verkar gå åt rätt håll. Jag har verkligen bara vilat i några veckors tid och gjort så lite som möjligt. Att jag nu tröttnat på att göra ingenting ser jag som ett friskhetstecken.
Våren är också på väg och under vår och sommar brukar jag må som bäst. Håller tummarna att även detta år blir så. 
Nu är det dax för att jobba, och det känns helt ok idag:)
 
 
 
Kramisar
 

Pixel

 
För några dagar sedan flyttade denna lilla varelse in hos oss. Välkommen Pixel :)
Känns bra med katt i huset igen.
 
 
Kramisar
 

Första steget

 
Precis så känns det idag, jag kommer lixom inte igång. Att det ska vara så svårt att få tummen ur. Kroppen känns tung som bly och även det minsta projektet blir stort som Mount Everest. 
Att ligga i soffan under en filt och vänta på att dagen ska ta slut är inget vidare häftigt liv, men det är min måndag. 
 
 
 
Kramisar
 

Ponnyhoppning

 
Då var årets första tävling avklarad. Igår blev det en dagstur till Filipstad för lite ponnyhoppning :) Sara och Cristall startade LC och LB. 
Jag kämpade på med att hålla värmen....det är allt lite för kallt för min smak.
Sen ska ju ångesten hålla sig på mattan och det är ju oxå en kamp men jag håller tummar och tår att min senaste medicinjustering och minskad arbetstid ska hjälpa till att hålla mig flytande ett tag till.
 
 
 
Kramisar
 

RSS 2.0