Ryttar EM

 
Jag och yngsta dottern har spenderat helgen i Göteborg. Kollar på ryttar EM. Det var både hoppning och dressyr. Så mycket fina ekipage, finns mycket kvar att lära sig med andra ord ;). 
Trevligt värre och så mysigt att göra något utöver det vanliga. Jag är grymt nöjd med mig själv och min bilkörning i Göteborg, det är en hopplös stad att köra i som lantis. Spårvagnar och vägarbeten överallt, suck men vi hamnade rätt ganska så på en gång vid hotellet.
 
 
Jag älskar dessutom hotellfrukost. Bland det bästa som finns. En kalashelg med andra ord :) :) :)
 
 
Kramisar
 
 

Min ryggsäck

Sitter här och funderar på vad jag ska göra med allt jag har med mig i ryggsäcken. Ska jag fortsätta i psykoterapi och rota runt i den eller ska jag låta det vara som det är??!!?? Försöker få svar på frågan om det jag har i min ryggsäck är för tungt?, så tungt att jag inte kommer framåt eller om jag kan leva livet trots innehållet.
Det känns som om man skulle behöva vara frisk för att få svar på frågorna. Min hjärna har lite svårt för att bestämma sig, alltid ambivalent och sen lite galenskap på det gör inte saken lättare.
Fortsätter att fundera....
 
 
 
Kramisar
 
 

Vågat

 
Köpte en ny våg idag, ställde mig på den....och konstaterade att det var ett dåligt inköp ;) ;)
Bara att bita i det sura äpplet - beach 2018 ??!!??
 
 
Kramisar

Snart vardag igen

 
 
 
 
Nu börjar årets semester ta slut, så jag och Geir tog en Ålandskryssning för att suga ur det sista ur semestern. Gott att både äta och dricka och bara umgås. 
 
 
Igår var det bubbelkväll och festivalbesök med min fina vän Helene. Kände mig dock 25 år för gammal på PIP, haha. 
Idag regnar det som attan så det blir bara soffhäng idag och imorgon börjar jag jobba igen. Kan summera årets semester som superbra och jag har verkligen fått den återhämtning jag behövde. 
 
 
 
Kramisar

Lunedsleden

 
Det bästa med semester är att kunna ta dagen som den kommer. Igår vandrade jag och Geir lunedsleden 12 km. Man kan inte säga annat än att Sverige är otroligt vackert :) och jag älskar att vara ute i skogen.
 
 
Dagens lunch intogs vid denna tjärn och det smakade ljuvligt. 
Nu ska jag fortsätta njuta av de sista semesterdagarna innan det är dax att börja jobba nästa vecka.
Ha en bra dag !!
 
 
 
Kramisar
 
 
 

RSS 2.0