Röd som en kräfta

 
 
 
 
Ledig helg!!
Efter en lång arbetsvecka var jag värd lite ledigt. Jag har ätit skaldjur, kollat hästsport på Tv, varit i skogen och gått. Lika röd i ansiktet efter vandringen som tröjan och kräftorna :) :)
Jag har verkligen saknat skogen. Hoppas på en fin höst med mycket utevistelse för det har sommaren inte levererat. Var ju en fraktur som kom i vägen men nu är jag på gång igen.
Nu är det bara att ta nya tag och köra en arbetsvecka till, sen drar vi till Säfsen nästa helg och gottar oss.
 
 
Kramisar

Barnasinne

 
 
 
 
Att få teckningar från syskonbarn förgyller tillvaron. Jag gillar att jag tydligen är efterlyst och sågs i London senast. Hur det är med belöning är oklart.
Har precis landat hemma efter en tur till Stockholm där jag och maken agerat barnvakt igår kväll. Var längesen mina egna var under 10 år. Gillar fantasin, kreativiteten och energin hos barn. Man blir ju ganska tråkig som vuxen och håller igen för det mesta. Kanske dags att plocka fram barnasinnet igen och släppa loss lite.
Har du barnasinnet kvar ??!!?? 

Mitt äventyr 2020

 
 
Här är mitt äventyr. Pilgrimsvandra till Santiago de Compostela i norra Spanien. Om allt går som planerat så flyger vi till södra Frankrike i början på maj 2020 och ska vandra 80 mil på 5 veckor. Mera bevis på att jag inte är riktigt klok hahaha, men vem säger att man måste vara det ??!!??. Jag ska ju ut på äventyr och jag har massor att göra innan dess. Kroppen ska i form, saker ska shoppas så att packningen blir så lätt som möjligt och turen ska planeras. Nu gäller det bara att hålla sig frisk i kropp och knopp, Och fokuserad.
Håll tummarna att allt klaffar nu så vi kommer iväg :)
 
 
 
Kramisar

Åter till vardagen

 
 
Då så har jag kommit tillbaka till jobbet igen. Jösses vad fort man blir ringrostig, men det redde sig efter några dagar framför skärmen och vissa pass under kristallkronan. Nu är det som om jag aldrig varit ledig :).
Förra veckan var jag på konsert med Linnéa Henriksson och hon var superbra. Fick då fribiljetter till Little Jinder nu på fredag.Jag får då sällskap av min bästa kompis från gymnasietiden och det ska bli sjukt kul att träffa bästa Fia. Jag längtar. 
Det jag har framför mig nu är att suga ur det sista ur sommaren 2019, jag har inte fått nog än. 
Hoppas din sommar varit bra. Är du redo för höst ??!!??
 
 
 
Kramisar

RSS 2.0