Prinsen och jag

Hur går det nu med nya hästen ??!!??
 
Jag älskar verkligen min häst, han är snygg, lagom stor, och lite bufflig i sättet. Ibland är han villig att mysa i boxen och då är det bara att passa på för nästa gång vet jag aldrig när den kommer.
 
 
Saltsten-Är grymt gott =)
 
 
 
Ridmässigt har det varit berg- och dalbana och är fortfarande.
 
Prinsen är inte helt enkel att rida, eftersom han helst inte gör något gratis, och då krävs det mycket av mig som ryttare och jag känner mig fortfarande som en nybörjare efter 3,5 år. Jag blir ofta tveksam när jag rider, kan inte avgöra om hästen är dum och skiter i vad jag vill eller om jag inte är tillräckligt tydlig i min ridning, och mina hjälper och gör rätt.
 
Igår var jag jättenöjd med ridlektionen, jag rider med hjälptygel för att få bättre kontroll på hästen och då  lyssnade han på mina hjälper och det var jag som reglerade tempot !!
 
Idag ska jag öva på det som gick mindre bra igår.
Yttertygel och ytterskänkel !!
Jag tappar ofta den delen i ridningen och hästen ramlar utåt, så det blir att ligga på volt och rida så jag inte har någon vägg att luta mig mot.
 
 
 
 
 
Så sammanfattningsvis kan jag säga att det är mycket häst jag har köpt, jag har att växa i och kommer aldrig att växa ur honom !!!!
 
 
Kramisar

Kommentarer
Postat av: ET

Godingen! :-)

Svar: Jag tror att Prinsen och jag ska med varandra att göra länge, Helt otroligt förälskad är jag !!
Cecilia Hansen

2012-10-30 @ 15:28:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0