Mat och potatis

Jag måste bara få gnälla lite, jag har fått ett I-lands problem. Mina barns kompisar är vegetarianer och detta innebär att vi ska laga vegetarisk mat ganska ofta här hemma.
Det är i vanliga fall svårt att komma på vad man ska äta, nu är det ännu svårare. Om du har nåt tips så tas det tacksamt emot. Jag kan inte hjälpa det men jag tycker oftast det saknas nåt när jag lagar vegetariskt......
 
 
 
Kramisar
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Allt oviktigt

Vi äter en del vegetarisk. Vegetarisk lasagne gillar jag, istället för köttfärs brukar jag ha krossade tomater, spenat och rivna morötter. Soppor är alltid gott, broccoli och svamp eller blomkålssoppa. Vill man vara lat (vilket jag ofta vill) är grönsaksbiffar från Dafgård riktigt goda att äta i hambburgerbröd. Stekt aubergine med tomatsås

Svar: Jag måste erkänna att när det kommer till matlagning, då är jag oxå gärna lat🙄. Det är inte mitt största intresse om jag säger så.
Cecilia Hansen

2017-02-03 @ 19:45:54
URL: http://alltoviktigtochviktigt.blogspot.se/
Postat av: Maria

Jag gör inte så mycket vegetariskt själv. Men typ pasta kan man ju variera på ganska många olika sett med pesto, olika tomatsåser som finns färdiga är rätt goda och finns i massa olika smaker, ha quornbitar i om man vill.
Finns ju också vegetariska korvar som man kan ha hemma så kan man ju lätt byta ut köttbullar, köttbit, kyckling om man tänkt laga det en dag men får besök av en som inte äter kött. Gör det enkelt tänker jag.

Svar: Jag kämpar på och håller med dig att göra det enkelt för sig är nog ett vinnande koncept.
Cecilia Hansen

2017-02-04 @ 17:58:28
URL: http://www.olikasidoravlivet.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0